Leje hjem entreprenør

Har du nogensinde haft et problem med en hjem entreprenør? Du er ikke alene. En ven af mine betalt over syv tusind dollars at have taget repareret, kun at have det lække næste gang det regnede. Kontrahenten gjort undskyldninger, men aldrig gjorde noget ved det – og min ven var en advokat! For at gøre situationer som denne mindre sandsynligt, at undgå de følgende fejl, når leje en entreprenør.

1. ikke er klar over, hvad du ønsker. Når du ikke ved, hvad du vil, kan du ikke lide, hvad du får. Hvis du ombestemmer dig og ændre halvvejs gennem jobbet, vil kontrakt- og pris – ændre. Tip: det vil ikke få billigere. Være klar på, hvad du ønsker udført.

2. ikke at få det skriftligt. Høre “Jeg ikke har sagt jeg skulle omfatte tagrender,” kunne være et problem, eller du kan pege på kontrakten.

3. ingen datoer i kontrakten. Vil du have opgaven færdig i år? Være sikker på du har det i kontrakten.

4. alt for mange penge op foran. Indskud er en rimelig anmodning, når kontrakterne er underskrevet. Hjem kontrahenten muligvis penge til materialer startdato. Men aldrig betale fuldt ud før den er færdig.

5. ikke-licenserede entreprenører. Dette kan være okay, hvis du ved hvad du gør (og han gør). En licens betyder ikke, du får ekspertise, men det betyder, at du får gearing. Entreprenører vil rette deres fejl for at undgå at miste denne licens.

6. ansættelse af første i telefonbogen. Tale til venner, der havde arbejde, eller at ejeren af en hardware butik. Få en anbefaling, der er baseret på en lignende job til dit.

7. forudsat at der ikke vil være nogen problemer. Forsinkelser på grund af vejret, medarbejdere at holde op, og mere vil ske. Nogle problemer er okay, men det er ikke okay hvis kontrahenten ikke kan træne spørgsmålene til din tilfredshed.

8. forventer pænheden. Gæt hvad? Det er nogle gange mere effektiv til at lade tingene om, hvor de vil næste bruges. Der vil være messer, så Forbered i overensstemmelse hermed. Dække over ting, hvis det vil være en støvet job, f.eks. Også være klart i kontrakten, arbejdsstedet vil være ryddet op for enden af jobbet.

9. ingen sanktioner i kontrakten. Det er én ting for en kontrakt til at sige “Arbejde skal være afsluttet ved 2 maj.” Det hjælper, men det er bedre at tilføje, “$100 pr. dag skal trækkes fra den aftalepris for hver dag, jobbet er ufærdige ud over 2 maj. Det er hvad jeg kalder en motiverende klausul.

10. tænkning kontrakter eliminere problemer. Kontrakter hjælpe, men urimeligt folk på begge sider af en kontrakt kan ignorere dem, eller at klikke her endda bruge “bogstavelige læsninger” at gøre tingene værre. Find et hjem entreprenør du kan arbejde med, og holde dine øjne åbne.
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.