Hvorfor lydbøger er lige så stor som bøger

Lydeffekter i musik- og biografkvalitet i kombination med flere skuespillere og berømtheder, der tilføjer deres stemmer, har været med til at skabe deres popularitet. Men de fleste studerende vil finde at lytte til godt fortalt, kvalitet litteratur at være en transformativ oplevelse. Selv med alle fordelene ved lydbøger, men de er ikke for alle studerende. Selv om min nuværende distrikt giver os en generøs forsyning budget, jeg bruger penge hvert år for materialer og forsyninger til mit klasseværelse. Hvis der er penge til rådighed til køb af lydbøger, er det vigtigt for bibliotekarer og lærere til at gøre deres hjemmearbejde, før de køber. Men lydbøger, også udløse fantastiske ord skrevet af forfattere, bare måske med hjælp fra en højtuddannet skuespiller.

Selvom din smartphone kan give dig mulighed for at sende en e-mail, lydbøger online gratis – www.lydbogreolen.dk/ – kan et telefonopkald hjælpe dig med at føle dig opmærksom på en længere rejse. Du er velkommen til at bruge disse eventyr lydbog prøve scripts til din demo og / eller til praksis! Lån og læs gratis ebøger, lydbøger og magasiner fra dit bibliotek ved hjælp af din telefon eller tablet. Men at have det på min telefon giver mig mulighed for at lytte når som helst og hvor som helst. “Jeg elsker at kunne læse eller lytte til bøger fra mit lokale bibliotek, men det giver også mulighed for bøger for dyrt gennem Amazon, at jeg kan læse igennem denne ereader. Se vores artikel Lyt og lær med lydbøger.

Må ikke bare tage vores ord for det selv, se, hvad alle andre siger! Tjek Audible Plus Kataloget på Amazon for at se, hvilke titler der er inkluderet. Det giver dig 12 gratis bogkreditter på forhånd og helt ubegrænset adgang til det nye Audible Plus-lydbogsbibliotek. Hørbart medlemskab: Hvad er inkluderet? Derudover er mange lydbøger læses af forfatteren eller omfatter kommentarer af forfatteren. Joey Pigza Swallowed the Key læses af forfatteren Jack Gantos og indeholder også kommentarer om, hvorfor han skrev bogen. Single-forfatter uforkortet lydbøger tendens til at være den bedste, selv om nogle dramatiseringer (såsom Philip Pullman’s His Dark Materials trilogi, læst af forfatteren med en støbt af mere end 40 britiske skuespillere) kan være fremragende. Lyden af dyret og ordet læses højt, når der trykkes på knappen.

Alle historierne er professionelt optaget og kommer med en tekst version, så godt. Også dette er en af de mere effektive apps jeg er stødt på. Udgifterne til kassette- eller cd-afspillere og hovedtelefoner skal også tages i betragtning, og selv om disse omkostninger er faldet betydeligt i de seneste år, budgetterer skolerne typisk ikke midler til sådanne indkøb. For andre kan fortællerens stemme være irriterende, eller brugen af kassette- eller cd-afspillere kan være besværlig i forhold til bogens fleksibilitet. SYNC-lydbøger er kun beregnet til personlig brug og må under ingen omstændigheder kopieres og distribueres. Hvad folk siger. Selv for folk, der elsker bøger, at finde mulighed for at læse kan være en udfordring. Nu er jeg ikke foreslår at få masser af mennesker til at organisere dit liv fra alle vinkler, mens du læne dig tilbage og nyde cocktails i solen.

Han er gået fra erhvervslivet og underviser nu i budskabet om at opnå indre succes. Klienter leje voice over talent til at optage for tv, radio, podcasts, videospil, lydbøger, film, animation, telefon, corporate præsentationer, og andre formål. Den underliggende bog skal være god, men lydkvaliteten skal også være god. Men er at lytte til en bog virkelig det samme som at læse en? Alle disse lister stort set ser det samme. Vi har også lister, vi har samlet os selv, herunder nogle af de bøger, vi har stødt på og nydt at lytte til. Dette er sådan en enkel måde for mig at nyde bøger, jeg ville aldrig være i stand til at læse. Jeg har lyttet til cd’erne i lang tid. Animerede spillefilm fra 1930’erne på opefter har i høj grad bragt følelser og smag af de portrætterede figurer. Offentlige biblioteker har normalt en god mængde lydbøger, men de fleste skolebiblioteker har et begrænset antal – lydbøger er dyre.