Få mad nu, betal senere

Køb nu og betal senere er en måde at spare penge på mad og andre fornødenheder. Denne populære finansieringsmulighed vokser i popularitet, især i føde- og drikkevaresektoren. Mange online købmandsforretninger tilbyder køb nu, betal senere muligheder som et alternativ til traditionelle kreditkort. En række virksomheder er også kommet ind på BNPL-markedet. Dette er blot nogle få. Få mere at vide om BNPL. Det er nemt at foretage store køb på dit kort og derefter betale det senere.

Du kan bruge køb nu, betale senere købmandsforretninger, hvis du ønsker at købe store mængder mad, men ikke ønsker at bekymre dig om omkostningerne ved øjeblikkelig betaling. Disse butikker accepterer Zip- og Affirm-kreditkort. Visa accepteres ikke i disse butikker. Walmart accepterer Zip og Affirm. De tilføjede for nylig andre tjenester til deres køb nu-betal senere mulighed. Dette er en god mulighed for mange mennesker, men sørg for at læse alle vilkår og betingelser, før du køber køb mad online.

BNPL, en betalingsplan, der ligner lay-by-metoden, giver dig mulighed for at betale varen i lige store månedlige rater. BNPL-selskabet betaler butikken på forhånd, og du betaler saldoen over tid. Nogle udbydere kan opkræve forsinkede gebyrer eller kontoføringsgebyrer, der kan få folk til at gå glip af deres betalinger. Mens nogle udbydere er mere pålidelige end andre, kan de stadig være en risiko. BNPL er et godt alternativ for forbrugere, der har problemer med at få enderne til at mødes.