Artikel Marketing: Effektiv annoncering

Hvad er artikel Marketing?

Artikel marketing er en form for reklame for din hjemmeside. Denne form for markedsføring er et effektivt redskab til at fremme dine produkter eller virksomheder og øge målrettet web-trafik af din. Artiklen markedsføring kan hjælpe dit website blive populære og producerer flere hits i søgemaskiner.

Mange mennesker vælger at annoncere efter denne metode, blot fordi det er gratis. Der er et antal website at tilbyder gratis artikel udgivelse. Alt du skal gøre er skrive en artikel om det produkt du sælger eller reklame og sende det til disse typer af hjemmesider. Glem ikke at medtage URL-link på din hjemmeside efter hver artikel.

Når du bogfører en artikel, du udstationering en reklame for adgang 24 timer i døgnet, syv dage om ugen. Det er gratis.

Bare en artikel kan gå en lang vej. Grunden til andre webstedsudgivere kan se på din artikel og kan genudgive den til en anden hjemmeside. Herfra kan din artikel, offentliggjort og genudgives til mange websteder stadig fremme din egen hjemmeside og det produkt, du reklame eller sælger.

For at skrive en effektiv er artikel, som vil lim dine læsere, indtil de ender i dit websteds webadresse, at gøre det informative, og sjovt og nemt at læse.

Her er nogle grundlæggende tips til at have effektive artiklen markedsføring:

1. din artikler bør være oplysende. Den vigtigste grund til at mennesker læser artikel for oplysninger. Prøv at tilføje så mange oplysninger om produktet, du sælger.

2. selv om din artikel bør være informativ, bør det også være korte og enkle. Være præcis omkring hvilket punkt du kører på og så vidt muligt holde vilkår enkel og let at forstå.

Tekniske vilkår kan være svært at forstå for nogle mennesker og kan miste interessen i efterbehandling læsning jeres paragraf.

3. give læserne en grund til at læse din artikel. Du overskrift eller titel skal være attraktive nok at tegne i læserne til at begynde at læse din artikel i første omgang. Desuden bør din første tre sætninger være opmærksomhedsfangende.

4. bortset fra udstationering din artikel i artikel udgivelse hjemmesider, skrive et også i din egen hjemmeside. Dette skaber målrettet trafik, når brugerne skriver i din artikel søgeord.

5. artikel markedsføring er effektiv, hvis du ikke medtager salgstale i dem. Salgstale kan afskrække læsere. Mange potentielle kunder har tendens til at tænke, du bare sælger et produkt, du ikke ved engang om.

Det kan gøre du ser ud som du er bare i det for pengene og kunder kan ikke lide at. Vise din viden om det produkt du er fremme først. Husk at din salgstale kan vises på dit websted.

6. fordøje dine artikler og sende dem til diskussionsforummer relateret til dit produkt. Læg nogle linjer som “for at læse mere om dette besøg Husk på, at læserne kan få interesseret og vil højst sandsynligt Klik på linket hjemmeside.

7. Sæt din bedste artikel i en e-bog og distribuere dem via e-mail eller via downloadlinks. Dette er en fantastisk måde at cirkulere din artikel til mennesker.

8. Skriv flere artikler. Husk, at flere artikler, du skriver, jo flere mennesker kan vælge mellem, hvad de ønsker at læse. Lægge i forskellige titler at tiltrække forskellige slags mennesker.

9. altid opdatere dine artikler for at fortsætte med at fremme dine produkter effektivt. Nogle artiklen udgivelse hjemmesider viser artikler af datoen. Jo mere opdaterede, din artikel er, jo mere det har en chance for at komme til det første side resultatet af en søgning.

10. test dine artikler ved først at lade dine venner eller familie læse den. Få deres meninger om din artikel og gøre nogle forbedringer, hvis du har brug for. Kig på deres udtryk mens du læser din artikel. Ser de interesseret? Ser de keder sig? Spørg dig selv slags spørgsmål.

11. gør brug af punkttegn og tal; Masser af den. Kugler og numre har tendens til at gøre artikler lettere at læse og sørg for, at for hver kugle forlader mindst et mellemrum efter den anden. Læsere kan lide at se en masse hvid plads.

Artikel marketing er nem og bekvem måde at reklamere for dine produkter. Det er gratis og meget effektiv. For at gøre det til en succes, Husk altid at holde det oplysende, let at læse, og holde det simpelt. Kort sagt, gøre det læservenlige.
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.